Bedrijfs Unit XL-Box

De Bedrijfsunits zijn te huur vanaf 10m2 tot 31m2, ideaal voor kleine organisaties zoals o.a. Internetbedrijven, Aannemers, Schilders, Artiesten, Art opslag en Galerie. Voor een nabij gelegen kantoorplek bieden wij Time-Sharing zie s.v.p. hier onderaan.

De Bedrijfsunits zijn identiek aan de garages en opslagunits (zie XL-Box button), echter hierbij ontvangt u van ons een eigen huisnummer en postbus, het gehele pand is bewaakt met een alarm. Elke unit heeft zijn eigen KEYTAG, hiermee kunt u het verzamelgebouw in en heeft u automatische toegang tot uw bedrijfsunit. De breedte van de roldeur is 2,5 meter, de hoogte is 2,50 tot 2,75 meter. In de box heeft u licht en elektra aansluitpunten. Er zijn uitstekende sanitaire voorzieningen en er is WiFi aanwezig.

Huur van de Bedrijfsunit is plus minus € 15,-- per m2 per maand, exclusief eventuele extra voorzieningen en BTW.

Kantoor nodig?
U kunt via Time-Sharing ook een kantoorplek huren, informatie kunt u bij ons opvragen. Zie impressie foto van time sharing kantoorruimte rechts.

XL-Box is gunstig gelegen t.o.v. de snelwegen, in 2 minuten zit u op de A12 naar Den Haag, 3 minuten naar de A12 richting Utrecht, 6 minuten naar de A4.

Adres: Industrieweg 12, Zoetermeer